Тимот на естрадниот магазин „Бекстејџ“, традиционално како и секоја година, токму за денот на шегата реши да се пошегува со македонските јавни личности.

Дел од нив ги “начекаа“ со други партнери, другите пак како праќаат експлицитни фотографии.

Панки се закануваше, Андреј Днк беше во шок и неверување, Иван од Либеро бенд пак во недоумица дали и со кого ја изневерува Антониа, Спејко ги откри. Познатите “паднаа“ на уште еден пранк на „Бекстејџ“.

Во продолжение погледнете како реагираа познатите на оваа првоаприлска шега на „Бекстејџ“.